Over mij

Harriëtte van de Vaart

Zo’n 20 jaar geleden begon ik met het volgen van yogalessen in Amsterdam. In het begin deed ik het vooral omdat ik had gelezen dat het goed voor mij zou zijn. Het leek me zinvol om technieken te leren die voor meer rust in mijn hoofd en meer vitaliteit in mijn lichaam zouden zorgen. Ik probeerde verschillende vormen van yoga uit, zoals Hatha, Kundalini, Birkam en Yin yoga. Iedere vorm bracht voor mij wel iets, maar ik bleef wel het gevoel houden dat er iets ontbrak. Op een later moment in mijn leven maakte ik kennis met Dru yoga. Deze vorm van yoga gaf mij een vreugdevol gevoel in mijn hart. Zo zeer zelfs dat ik besloot de Dru docentenopleiding te volgen (afgerond in 2020).

Met veel plezier geef ik sinds 2018 yogales in verschillende studio’s als vervanger van collega’s. In Twisk ben ik mijn eigen studio begonnen. Waar ik les geef in kleine groepen. Bij het lesgeven aan kleine groepen kan ik iedereen de aandacht geven die een cursist verdiend en het beste bij mij past.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!!

Voor aanmelding en meer informatie, vul het contactformulier in, stuur mij een e-mail harriette@yogastudioroos.nl of bel of app me op 06 25178340.

Certificeringen

Ik ben als DRU yogadocent gediplomeerd, daarnaast vele andere bijscholingen en aanvullingen gevolgd zoals Yoga Nidra, Restorative yoga en Adem/Pranayama trainingen.

“The universe is not outside of you. Look inside yourself; everything that you want, you already are”
Rumi